October 21, 2006
Easy triangles
Easy triangles
1 package (18 oz) regrigerated sugar-cookie dough, 3/4 cup finely chopped walnuts, 1 cup cherry jam (any other jam is good too).
Preheat oven to 350F. Butter the baking sheet. Put 1/2 dough into freezer for 30 minutеs. Roll out ANOTHER 1/2 dough into rectangle and place on a sheet. Mix preserves with walnuts and spread over the dough. Take out the dough from the freezer and shred over the preserves. Bake 30-40 minutes. Let cool. Cut into triangles and dust with confectioners' sugar.
Треугольнички
1 пакет (18oz) замороженного теста для сахарного печенья, 3/4 чашки мелко нарезанных грецких орехов, 1 чашка вишневого джема (любой другой джем тоже подойдет)
Нагреть духовку то 350Ф. Приготовить дечку, смазав маслом. Положить 1/2 теста в морозильник на 30 минут. Другую половину теста раскатать и получившийся лист положить на дечку. Смешать орехи и джем, равномерно распределить по поверхности раскатанного теста. Вынуть тесто из холодильника и натереть поверх джема, равномерно распределяя по всех поверхности. Печь 30-40 минут. Вынуть из духовки, остудить и нарезать на треугольники. Перед подачей на стол посыпать сахарной пудрой.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment