February 10, 2007
Grapefruit and avocado salad
Grapefruit and avocado salad
Serves 4
1 tablespoon white-wine vinegar, 1 teaspoon sugar, 1 tablespoon оlive oil, 2 ruby red grapefruit, 2 bunches fresh greens, 1 avocado, salt and groupd pepper.
Make dressing: In a large bowl, whisk together vinegar, sugar, and oil until combined.
Peel and cut grapefruit into segments, place in a salad bowl. Add greens, avocado with dressing. Season with salt and pepper; toss gently to combine. Serve.
Салат из авокадо и грейпфрукта.
На 4 порции.
1 столовая ложка белого уксуса, 1 чайная ложка сахара, 1 столовая ложка оливкового масла, 2 грейпфрукта, 2 пучка свежей зелени, 1 авокадо, соль и перец.
Сделать соус, смешав уксус, сахар и оливковое масло вместе.
Очистить и нарезать на дольки грейпфрукт, полосить в салатницу. Добавить нарезанную зелень, авокадо и полить приготовленным соусом. Добавить соль и перец по вкусу. Все перемешать и подать к столу.
Recipe from "Food everyday"
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment