June 27, 2007

Onion and cucumber salad with salmon


Onion and cucumber salad with salmon
Serves 4

1/2 pound of smoked salmon sliced, salt and pepper, 1 tablespoon sherry vinegar, 1 tablespoon olive oil, 1 teaspoon honey, 1/2 very thinly sliced red onion, 1/2 thinly sliced seedless cucumber, 1 tablespoons capers (rinsed and drained)

In a medium bowl, whisk together vinegar, oil, and honey. Season with salt and pepper. Add salmon, onion, cucumber, and capers; toss to combine. Serve immediately, or refrigerate up to 4 hours.

Салат из коченого лосося, красного лука и огурца.

На 4 порции

200 грамм копченого лосося, соль и перец, 1 столовая ложка винного уксуса, 1 столовая ложка оливкового масла, 1 чайная ложка меда, 1/2 головки красного лука, 1/2 свежего огурца, 1 столовая ложка консервированных каперсов

Нарезать лук тонкими кольцами и огурец на тонкие дольки, разрезать лосось на средние кусочки. В небольшой посудине перемешать уксус, оливковое масло и мед. Добавить лосось, лук, огурец и каперсы. Все перемешать. Подавать немедленно или поставить в холодильник на 4 часа.

Recipe from "Everyday food" Martha Stewart

No comments:

Post a Comment