July 11, 2007
Crunchy chicken salad
Crunchy chicken salad.
Serves 4
4 chicken breast fillets, 1 egg white, ½ cup flour, 3 cups of roughly chopped romaine lettuce, 4 green onions, 1 package ramen noodles, 1/3 cup pickled sugar snap peas or fresh ones (optional)
Dressing: 3 tablespoons soy sauce, 2 tablespoons honey, 1 teaspoon lime (lemon) juice, salt and pepper.
Lightly brush the chicken with egg white and press both sides into flour. Heat a frying pan over medium-high heat. Add the oil and chicken to the pan and cook for each side until golden. Reduce the heat to low, cover and cook for 5-8 minutes or until cook through.
Crash a package of ramen noodles into frying pan and fry until golden.
To make the dressing, combine the honey, soy sauce, and lime juice.
To serve, slice each chicken breast into 6-7 pieces, chop lettuce and green onions. Place lettuce leaves on a plate, top with fried noodles, chicken, snap peas and onions. Pour the dressing over the salad.
Хрустящий салат из курицы.
На 4 порции.
4 куска куриного филе, 1 белок, 1/2 чашки муки, 3 чашки нарезанных листьев салата (romaine lettuce), свежий зеленый лук, 1 пакет СУХОЙ китайской лапши "ramen noodles", 1/3 чашки свеже маринованного зеленого горошка или свежего (по желанию)
Соус: 3 столовые ложки соевого соуса, 2 столовые ложки меда, 1 чайная ложка сока лимона или лайма, соль и перец по вкусу.
Обвалять филе курицы в белке, затем в муке. Нагреть сковороду и обжарить курицу до золотистого цвета. Уменьшить огонь и дожарить курицу до готовности (примерно еще 5-8 минут). Вынуть курицу из сковороды и положить на сковориду мелко разкрошенную китайскую лапшу. Поджарить лапшу до золотистого цвета.
Приготовить соус, смешав мед, соевый соус и сок лимона.
Нарезать каждое куриное филе на 6-7 кусочков, мелко нарезать свежий зеленый лук. Положить листья салата на дно тарелки, сверху уложить жаренную лапшу, курицу, зеленый горошек и лук. Полить соусом. Заправить солью и перцем по вкусу.
Please read a story about Ramen Noodles
No comments:
Post a Comment