March 28, 2011
Ricotta mini cakes
Ricotta mini cakes
36 cookies
2 & 1/4 cups all-purpose flour, 1 teaspoon baking powder, 1/2 teaspoon baking soda, 1/4 teaspoon salt, 1/2 cup (8 tablespoons) butter, softened, 1 cup sugar, 1 egg, 1 cup ricotta cheese
Glaze: 2 cups confectioner's sugar, 3 tablespoons milk.
Heat oven to 350F. Coat 2 baking sheets with nonstick cooking spray.
Whisk flour, baking powder, baking soda and salt together; set aside. Beat butter and sugar together, add egg and ricotta cheese. beat well until combined. Add flour mixture. Mix everything together.
Drop by tablespoon onto prepared pans. Bake at 350F for 14 minutes, or until lightly browned around edges. let cool on sheets for 3 minutes, than remove from the rack to cool completely.
Beat confectioner's sugar and milk together until well blended. Dip tops of cookiеs into glaze and set aside until glaze has hardened.
Пряники из итальянского творогa Ricotta
36 маленьких пряников.
2 & 1/4 чашки муки, 1 чайная ложка разрыхлителя, 1/2 чайной ложки соды, 1/4 чайной ложки соли, 1/2 чашки мягкого сливочного масла, 1 чашка сахара, 1 яйцо, 1 чашка итальянского творога Ricotta.
Перемешать муку, разрыхлитeль, соду и соль. В отдельной посуде взбить масло с сахаром. Добавить яйцо и творог. Постепенно всыпать мучную смесь. Замесить липкое тесто.
Нагреть духовку до 350Ф. Приготовить 2 дечки. Сформировать шарики из теста и выложить на деко. Печь 14 минут. Вынуть и остудить.
Приготовить помадку. 2 чашки сахарной пудры и 3 столовых ложки молока. Перемешать. Полить помадкой каждый пряник.
Recipe from "Family circle"
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment