January 07, 2013
Roasted Tomato and Garlic Tart
Roasted Tomato and Garlic Tart
1 pint(s) grape tomatoes, halved
1/2 jar(s) (12-oz) roasted red peppers, cut into ½-in. pieces
3 scallions, finely chopped
2 clove(s) garlic, finely chopped
1 tablespoon(s) olive oil
Kosher salt and pepper
1 (sheet) frozen puff pastry, thawed
3 ounce(s) Asiago or provolone cheese, finely shredded
Green salad, for serving
Heat oven to 400°F. In a large bowl, combine the tomatoes, roasted peppers, scallions, garlic, oil, ½ tsp salt and ¼ tsp pepper. Unfold the pastry onto a piece of parchment paper. Using a rolling pin, roll pastry ½ in. bigger on all sides. Slide the parchment (and pastry) onto a baking sheet. Sprinkle the entire pastry with ⅓ of the cheese. Top with the tomato mixture, leaving a 1-in. border all the way around. Sprinkle with the remaining cheese and bake until the pastry has puffed and is golden brown, 25 to 30 minutes. Serve with a salad, if desired.
Тарт из запеченных помидор с чесноком
500-600 грамм помидор "Cherry", нарезанных пополам
1/2 банки ( 1 банка - 360 грамм) консервированного запеченного перца (roasted pepper), нарезанного полосками
3 стебля зеленого лука, мелко нарезанного
2 зубца чеснока, мелко нарезанного
1 столовая ложка оливкового масла
Кошерная соль и перец по вкусу
1 (лист) замороженного слоеного теста, разморозить
100 грамм Asiago или проволоне сыра, мелко натертого
Зеленый салат по желанию
Разогреть духовку до 400 ° F. В большой миске смешать помидоры, запеченный перец, зеленый лук, чеснок, масло, ½ чайной ложки соли и ¼ чайной ложки перца. Разложите тесто на лист пергаментной бумаги. С помощью скалки, немного раскатать тесто. Посыпать тесто половиной сыра. Наверх выложить помидорную смесь. Посыпать оставшимся сыром и запекать до золотисто-коричневого цвета, от 25 до 30 минут. Подавать с зеленым салатом
Note: As Alton Brown suggests, I place a baking sheet with a tart to refrigerator for 30 minutes before baking. I strongly recommend to add this step to your routine when you deal with puff pastry.
Recipe from Woman's Day
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment