Beet and Goat Cheese Crostini with Caramelized Onions
Servings 6
1 tablespoon olive oil
1 medium onion, thinly sliced
1 medium jar Gold’s Borscht (I took 1/2 medium size roasted beet)
4oz. goat cheese
1 teaspoon dried thyme
1 teaspoon salt
1 long baguette, sliced and toasted (I took regular bread slices)
1 tablespoon chopped chives (optional)
1 tablespoon lemon juice
In a skillet, heat the olive oil on medium heat. Add the onions and stir to coat, letting them cook until caramelized, about 20 minutes. In 10 minutes I added 1 tablespoon of lemon juice.
In a medium bowl, strain the borscht, reserving the liquid for another use (like this Pink Rimmed Gefilte Fish).
In a blender or food processor, place the beets, goat cheese, thyme and salt. Blend on high for 1-2 minutes. If the mixture is stuck, add up to 2 tablespoons of the borscht liquid, one at a time.
Assemble the crostini by smearing 2 teaspoons of the cheese mixture on each baguette slice and topping with the caramelized onions. Sprinkle the chives over the baguette slices and serve immediately at room temperature.
Бутерброды (crostini) с красной свеклой (буряком), козим сыром и луком
На 6 порций
1 столовая ложка оливкового масла
1 средней величины голоцка лука, мелко порезанного
1 средняя банка Gold’s Borscht (Я взяла 1/2 средней величины бурячка, предварительно отваренного Советую Вам сделать тоже).
1 чайная ложка сухого тмина
1 чайная ложка соли
1 столовая ложка зеленого лука (chives)
1 столовая ложка лимонного сока
Подогреть оливковое масло на сковороде. Добавить лук, перемешать и жарить на умеренном огне 20 минут. Через 10 минут добавить 1 столовую ложку лимонного сока.
Отцедить жидкость из банки "Gold’s Borscht". В моем случае я просто нарезала буряк. Положить буряк, козий сыр, тмин, соль в кухонный комбайн и провернула все до получения пасты.
Положить 2 чайные ложки пасты на кусочек хлеба и сверху выложить жареный лук. Посыпать желеным луком. Подавать сразу.
Recipe from Joy of kosher
No comments:
Post a Comment