November 23, 2013

Sweet Tuna Salad


Sweet Tuna Salad

2 (6-ounce each) cans tuna fish packed in water; drained
1/4 cup sweet relish (1 medium size pickle, chopped)
1/4 cup canned sweet yellow corn Nibblets
1/2 medium size sweet red pepper, choppped (my addition)
1/3 cup mayonnaise
1 tablespoon honey Dijon-style mustard
salt, black pepper to taste

Place tuna, relish, corn, red pepper, mayonaise and mustard in a medium salad bowl. Mash and mix with a fork until blended well. Chill in refrigerator for 1 hour before serving. Arrange on platter.


Сладкий салат с тунцом

2 (180 грамм каждая) коробочки консервированного тунца в воде. Открыть и отцедить от воды.
1 среднего размера соленый огурец, мелко нарезанный
1/4 чашки консервированной кукурузы
1/2 средней величины красного перца, мелко нарезанного
1/3 чашки майонеза
1 столовая ложка горчицы Dijon
соль и перец по вкусу

Перемешать тунец, соленый огурец, краный перец, майонез и горчицу в небольшой посуде. Поставить в холодильник на 1 час перед подачей на стол. Перед подачей быложить на блюдо и украсить.

Recipe comes from "Quick & Kosher" by Jamie Geller

No comments: