December 05, 2013
Quick Poppyseed Strudel
First time I posted about poppyseed strudel 7 years ago. I can not imagine that I run my culinary diary already 7 years. For last 7 years I started to write articles, created my own website and learned a lot of good new things. This recipe with me all the time. It's easy, tasty, and reminds me a strudel we used to eat many years ago back in Ukraine.
Dough: 2 tubes (8 ounces EACH) refrigerated crescent rolls.
Filling: 1 can poppy-seed filling, 1/4 cup of honey, 1 cup chopped walnuts, 1/2 raisins or dry cherries.
Prepare filling: mix everything together.
Unroll crescent dough; press seams and perforations together, forming a 15 in x 12 inch rectangle. Spread 1/2 filling lengthwise down the center of dough. Roll up, jelly roll fashion. Seal edges, pace the log seam side down, on nongreased cookie sheet. Repeаt with another can of dough. Bake at 375 F. for 30 to 35 minutes or until golden brown.
Universal glaze: 1 tablespoon melted margarine, 1 tablespoon lemon juice, 1 cup powdered sugar. Mixed everything together and brush the strudel. Cut into slices
Пирог с маком. (американская версия)
Удобств в Америке много, и одно из них тесто компании Pillsbury. Пытаясь освоиться в Америке, мы используем американские продукты для наших старых и особенно вкусных рецептов. От пирога с маком никто и никогда не отказывался. Этот пирог делается очень быстро и почти не черствеет.
Тесто: 2 баночки замороженного теста компании Pillsbury "Сrescent"
Начинка: 1 баночка готовой маковой начинки, 1/4 чашки меда, 1 чашка мелко нарубленных орехов, 1/2 чашки изюма или сухой вишни.
Для получения начинки смешать все ингридиенты.
Вынуть тесто из баночки и раскатать в прямоугольник, защипить все дырочки. Выложите половину начинки на каждый прямоугольник, и сверните каждый лист вместе с начинкой в рулет. Выложите 2 рулета на противень. Пеките пироги около 30-35 минут, пока они не зарумянятся.
Универсальная помадка: 1 столовая ложка расстопленного маргарина, 1 столовая ложка лимонного сока, 1 чашка сахарной пудры. Все хорошо перемешать и помазать струдель. Нарежаьт струдель на порционные куски.
Recipe from Pillsbury Inc.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment