December 14, 2014
Deviled eggs with Smoked Salmon
Deviled eggs with Smoked Salmon
Makes 8 servings
8 hard-boled eggs, peeled and cut in half lengthwise
3 tablespoons mayonaise
1 tablespoon sour cream
2 teaspoons Dijon mustard
1/2 teaspoon fresh lemon juice
2 teaspoon finely chopped fresh dill
4 packed tablespoons finely minced smoked salmon
salt and pepper
Remove yolks from eggs and mash with mayonaise, sour cream, mustard and lemon juice. Stиr in dill and smoked salmon. Add salt and pepper to taste.
Spoon mixture into the egg whites shells. Garnish each deviled egg with a fresh dill sprig. Chill for at least 1 hour before serving.
Фаршированные яйца с соленым лососем.
На 8 порций
8 сваренных в крутую яиц, почищенных анд порезанных пополам
3 столовых ложки майонеза
1 столовая ложка сметаны
2 чайные ложки американской горичицы
1/2 чайной ложки лимонного сока
2 чайные ложки мелко порезанного укропа
4 столовые ложки мелко нарезнного соленого лосося.
соль и перец по вкусу.
Удалить желтки из яиц и вилкой перетереть со сметаной, майонезом, горчицей и лимонным соком. Добавить укроп и лосось. Одбавить соль и перец по вкусу.
Чайной ложкой выложить массу в белковые чашечки. Украсить по желанию укропом и поставить в холодильник как минимум на 1 час. Подавать к столу.
The recipe came from Favorite recipe using Costco products
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment