August 19, 2015

Ina Garten's zucchini pancakes


Ina Garten's zucchini pancakes

My zucchini pancakes became very popular among my readers. So I decided to try something similar. I think, I found another good recipe.

2 medium zucchini (about 3/4 pound)
2 tablespoons grated red onions
2 extra-large eggs, lightly beaten
6 to 8 tablespoons all-puspose flour
1 teaspoon baking powder
1 teaspoon kosher salt
1/2 teaspoon ground black pepper

vegetable oil for frying

Grate the zucchini into a bowl using large grating side of a box grater. Immediately stir in onions and eggs, Stir in 6 tablespoons of the flour, the baking powder, salt, and pepper.(if the batter gets too thin, add the remaining 2 tablespoons of flour.

Heat a large saute pan over the medium heat. Add oil. Drop heaping soup spoons of batter into pan. Cook the pancakes about 2 minutes on each side, until browned. Serve warm.


Оладьи из зеленых кабачков

2 средних кабачка (300 грамм)
2 столовые ложки натертого красного лука
2 больших яйца
6-8 столовых ложек муки
1 чайная ложка разрыхлителя
1 чайная ложка соли
1/2 чайной ложки порошка черного перца

подсолнечное масло для жарки

Натереть кабачки на крупной терке. Добавить лук, яйца, 6 столовых ложек муки, ражрыхлитель, соль и перец. Все хорошо перемешать. Если тесто водянистое, добавьте еще 2 столовые ложки муки.

Нагреть большую сковороду. Добавить подсолнечное масло.  Выложить столовой ложкой оладьи и жарить на каждой стороне по 2 минуты. Подаватч теплыми.


Recipe come from book "Barefoot contessa at home"

No comments:

Post a Comment