May 02, 2016
Smoked Whitefish salad
Makes 2 servings as a meal
2 cups (250 grams) smoked whitefish, bones removed
3 tablespoons (10 gram) very finely diced red onion (I used sweet yellow onion)
1 teaspoon fresh minced dill, or 1/4 teaspoon dried, plus more for garnish
1/2 cup Mayonnaise
Salt to taste (depends on the saltiness of your whitefish)
Combine all ingredients in a medium mixing bowl and stir well to combine. Garnish with additional dill, if desired.
Салат из копченой рыбы.
На 2 порции
2 чашки копченой рыбы, очищенной от косточек
3 столовых ложек мелко нарезанного красного лука (Я использовала белый лук)
1 чайная ложка мелко нарезанного свежего укропа или 1/3 чайной ложки сухого укропа
1/2 чашки майонеза.
Соль по вкусу
Смешать все ингридиенты в посуде и хорошо перемешать. По желанию украсить укропом
Recipe come from "The New Yiddish Kitchen".
No comments:
Post a Comment