Makes 3 medium size toasts
1 ripe avocado, pitted and mashed by fork
1/2 teaspoon lemon juice
Salt and pepper to taste
3 tablespoons canned corn, drained
2-3 tablespoons any type crumbled feta cheese (I used tomato-basil)
3 pieces bread, Vienna sandwich type
Preheat frying pan on medium-high heat. In a medium bowl, mix avocado with lemon juice, add salt, pepper to taste and set aside. Place corn on preheated frying pan and fry for 3-4 minutes. Take from heat and give a minute to cool. Toast bread in toaster.
Spread avocado mixture on each toast, sprinkle with warm corn and feta cheese. Serve immediately.
Бутерброды с авокадо, кукурузой и брынзой.
На 3 бутерброда
1 спелое авокадо, без косточки, помятое вилкой
1/2 чайной ложки лимонного сока
соль и перец по вкусу
3 столовые ложки консервированной кукурузы, без воды
2-3 столовые ложки брынзы(я использовала брынзу с вялеными помидорами и базиликом)
3 куска хлева, венский батон
Нагреть сковороду на среднем огне. В небольшой миске смешать авокадо, лимонный сок, соль и перец. Выложить отжатую кукурузу на сковороду и жарить 3-4 минуты. Снать согня и дать остыть минуту. Положить хлеб в тостер.
Намазать смесью авокадо каждый тост, выложить теплую кукурузу и посыпать брынзой. Сразу подать.
No comments:
Post a Comment