Yields: 8 medium-large pies
Filling
1 teaspoon vegetable oil
1 medium yellow onion, chopped
2 medium zucchinis, grated on a large holes of the grater
salt, black pepper to taste
1/4 teaspoon powdered garlic
cayenne pepper to taste
1/3 cup grated sharp cheddar cheese
Dough
1/2 cup cottage cheese
1 egg, room temperature
1/4 teaspoon salt
1 medium raw red potato, peeled and shredded on the smallest holes of the grater
1 tablespoons olive oil
3/4 cups white whole-wheat flour
1 & 1/2 cups all-purpose flour
1/4 teaspoon baking soda
Vegetable oil for frying
To make the filling, place the grated zucchini in a colander on the sink or over a bowl for 10 minutes, or so.
Pour oil in a large skillet and heat over medium heat. Add onions, cook, and stir until lightly browned about 4-5 minutes. Lightly sprinkle with salt. Using clean hands, squeeze water out of zucchini and add to onions. Saute on medium heat for about 8-10 minutes. Add salt, black pepper, powdered garlic, cayenne pepper, and grated cheddar cheese. Saute for about 2-3 minutes. Remove from the heat and give 3-4 minutes to cool off.
Using an immersion blender, puree zucchini-onion mixture. The filling might be made in advance and kept in a refrigerator.
To make a dough, in a large bowl mix cottage cheese, egg, salt, olive oil, and grated potato. Using an immersion blender, puree the mixture.
In a medium bowl, mix white whole-wheat flour, all-purpose flour, and baking soda.
Add dry mixture to wet ingredients. Make a dough and leave covered on a kitchen counter for about 10-15 minutes. The dough will be slightly sticky. This is normal.
Divide dough and filling into 8 equal parts. Roll each part of the dough into a 5-inch circle. Spread one part of filling onto one half of each circle. Fold the other half over the top, then crimp with a fork or pinch edges with your fingers. Repeat with other parts of the dough and filling.
Heat vegetable oil in a medium frying pan over medium-high. Fry the pies until golden brown, 2 to 3 minutes per side. Remove and immediately drain on paper towels. Serve with salad.
Leftovers might be store in an airtight container in refrigerator and warm for 30 seconds in a microwave oven.
Жареные пирожки с кабачковой начинкой.
На 8 больших пирожков.
Начинка
1 чайная ложка растительного масла
1 средняя головка лука, мелко нарезанная
2 средних цуккини, натертых на больших отверстиях терки
соль, черный перец по вкусу
1/4 чайной ложки чесночного порошка
кайенский перец по вкусу
1/3 чашки тертого острого сыра Cheddar
Тесто
1/2 чашки cottage cheese
1 яйцо, комнатной температуры
1/4 чайной ложки соли
1 средний сырой красный картофель, очищенный и натертый на мельчайших отверстиях терки
1 столовая ложка оливкового масла
3/4 чашки белой цельнозерновой муки
1 & 1/2 чашки универсальной белой муки
1/4 чайной ложки пищевой соды
Растительное масло для жарки
Чтобы приготовить начинку, поместите натертые цукини в дуршлаг на раковине или над миской на 10 минут или около того.
Налейте масло в большую сковороду и нагрейте на среднем огне. Добавьте лук, готовьте и перемешивайте, пока он не подрумянится, примерно 4-5 минут. Слегка посыпьте солью. Чистыми руками выжать из кабачков воду и добавить к луку. Обжарить на среднем огне около 8-10 минут. Добавьте соль, черный перец, молотый чеснок, кайенский перец и тертый сыр чеддер. Обжарить около 2-3 минут. Снимите с огня и дайте 3-4 минуты остыть.
Используя погружной блендер, сделать из поджарки пюре. Начинку можно сделать заранее и хранить в холодильнике.
Чтобы сделать тесто, смешайть в большой миске cottage cheese, яйцо, соль, оливковое масло и тертый картофель. Используя погружной блендер, измельчить смесь.
В миске среднего размера смешать два вида муки и пищевую соду.
Добавить сухую смесь к влажным ингредиентам. Замесить тесто и оставить под накрытым полотенцем на кухонном столе примерно на 10-15 минут. Тесто будет немного липким. Это нормально.
Разделить тесто и начинку на 8 равных частей. Раскатать каждую часть теста в круг диаметром 12 см. Распределить одну часть начинки на нижней половине каждого круга. Накрыть верхней половиной, вилкой или руками защипить края теста. Повторить то же с остальным тестой и начинкой.
Нагреть растительное масло на сковороде на среднем огне.Жарить пирожки до золотистого цвета, по 2–3 минуты с каждой стороны. Снать со сковороды и немедленно положить на бумажные полотенца. Подавать с салатом.
Остатки можно хранить в герметичном контейнере в холодильнике и подогреть в течение 30 секунд в микроволновой печи.
Cottage cheese - это мягкий творог со сливками. Если у Вас есть творог, то можно добавить немного сливок, чтобы получить консистенцию cottage cheese.