Serves 16 (serving size 2 tablespoons)
1/4 cup olive oil
2 cups 1 percent cottage cheese
1 clove garlic
2 whole limes, juiced
1/2 teaspoon salt
1/2 cup cilantro, roughly chopped (I use mix of cilantro and dill)
1/2 teaspoon sugar
1/4 teaspoon ground black pepper
In a food processor or blender, combine all of the ingredients. Blend until smooth.
Refrigerate unused portion up to 14 days.
Заправка из кинзы и лайма
На 16 порций (размер порции 2 столовые ложки)
1/4 чашки оливкового масла
2 чашки 1-процентного cottage cheese (Если у Вас есть творог, можно использовать его с добавлением немного сливок)
1 зубчик чеснока
2 цельных лайма, выжимаемых
1/2 чайной ложки соли
1/2 чашки крупно нарезанной кинзы (я использовала смесь кинзы и укропа)
1/2 чайной ложки сахара
1/4 чайной ложки молотого черного перца
Выложить все ингредиенты в кухонный комбайн. Взбить до получения однородной массы.
Хранить неиспользованную заправку в холодильнике 14 дней.
Recipe comes from Mayo Clinic
No comments:
Post a Comment