Yields 20-23 medium size cookies
2/3 cup almonds
1 & 2/3 cups all-purpose flour
1/3 cup granulated sugar
1 cup unsalted butter, very soft
1/4 teaspoon salt
Powdered sugar for sprinkling
Place almonds into a bowl of food processor and process for about 1 minute. Add flour and sugar. Process for about 20-30 seconds.
In a big bowl, mix butter and salt. Add flour-nut mixture and knead a dough. The dough will be very soft. Make 20-23 balls and place them on a plate. Cover with plastic wrap and store in a refrigerator for about 1 hour.
Preheat an oven to 325 F. Line a cookie sheet with parchment paper, grease with a bit of vegetable oil and non-stick cooking spray. Choose a cookie sheet, which fits into your refrigerator.
Remove the plate with balls from the refrigerator and roll out each ball into a 3' - 4' log. Carefully bend to shape into a crescent. Place on a cookie sheet. Store a filled cookie sheet in the refrigerator for about 15 minutes.
Bake 14-16 minutes.
Remove from the oven, cool almost to room temperature, and sprinkle with powdered sugar.
Keep in an airtight container for a couple of days.
Нежные миндальные рожки
На 20-23 печенья среднего размера.
2/3 чашки миндаля
1 и 2/3 чашки белой муки
1/3 чашки сахарного песка
1 чашка (200 грамм) несоленого масла, очень мягкого
1/4 чайной ложки соли
Сахарная пудра для посыпки
Выложить миндаль в чашу кухонного комбайна и провернуть до образования крошки, около 1 минуты. Добавить муку и сахар. Провернуть еще в течении 20-30 секунд.
В большой миске смешать масло и соль. Добавить мучно-ореховую смесь и замесить тесто. Тесто получается очень мягким. Сделать 20-23 шарика и выложить их на тарелку. Накрыть полиэтиленовой пленкой и хранить в холодильнике около 1 часа.
Разогреть духовку до 325 F (160 C). Выстелить противень пергаментной бумагой, смазать небольшим количеством растительного масла и побрызгать антипригарным спреем. Противень должен умещаться в вашем холодильнике.
Достать тарелку с шариками из холодильника и раскатать каждый шарик в цилиндр размером 3–4 дюйма (до 10 см). Осторожно согнуть, чтобы получился полумесяц. Выложите на противень. Поставить заполненный противень в холодильник примерно на 15 минут.
Выпекать 14-16 минут.
Вынуть из духовки, остудить почти до комнатной температуры и посыпать сахарной пудрой.
Хранить в герметичном контейнере пару дней.
No comments:
Post a Comment