Yield 2 servings
2 & 1/2 cups thinly shredded green cabbage
1/2 teaspoon apple cider vinegar
1 tablespoon vegetable oil
1/3 cups fresh mushrooms, chopped into medium chunks
1 medium corn husk, shucked
1 medium long carrot, peeled and shredded on a large holes of the grater
1 tablespoon parsley, chopped
1 tablespoons mayonnaise
2 teaspoons sour cream
1 teaspoon brown mustard
Salt, freshly ground black pepper
In a medium bowl, mix mayonnaise, sour cream, mustard, and set aside.
In a large bowl, place cabbage, sprinkle with salt, and pour apple cider vinegar. Using your hands, mix everything. Leave on a table for about 10 minutes.
Heat vegetable oil on medium heat and add mushrooms, stirring occasionally. Continue to sauté for about 3-4 minutes and add corn. Sauté for more than 4 minutes. In the end, sprinkle with salt and black pepper. Remove from the heat and give a couple of minutes to cool.
Using your hands, drain the liquid from the cabbage and place it on a big plate. Add carrots and corn mushrooms mixture. Pour dressing over and mix. Check for salt and pepper. Sprinkle with chopped with parsley.
Serve immediately.
Теплый капустный салат с грибами и кукурузой.
На 2 порции
2 и 1/2 чашки (1/4 большой головки капусты) тонко нашинкованной зеленой капусты
1/2 чайной ложки яблочного уксуса
1 столовая ложка растительного масла
1/3 чашки свежих грибов, мелко нарезанных
1 средний кукурузный початок, снять ножом зерна
1 морковь средней длины, очистить и натереть на больших отверстиях терки
1 столовая ложка нарезанной петрушки
1 столовая ложка майонеза
2 чайные ложки сметаны
1 чайная ложка коричневой горчицы
Соль, черный молотый перец
В миске среднего размера смешать майонез, сметану, горчицу и оставить.
В большую миску выложить капусту, присыпать солью и полить яблочным уксусом. Все перемешать руками. Оставить на столе примерно на 10 минут.
Нагреть растительное масло на среднем огне и добавить грибы, периодически помешивая. Продолжать обжаривать около 3-4 минут и добавить кукурузу. Обжарить в течении 4 минут. В конце посыпать солью и черным перцем. Снять с огня и дать пару минут остыть.
Руками отжать жидкость из капусты и выложить на большую тарелку. Добавить морковь и смесь из грибов и кукурузы. Полить заправкой и перемешать. Проверить на соль и перец. Посыпать рубленой петрушкой.
Подать немедленно.
No comments:
Post a Comment