Yields 2 toasts
½ cup part-skim ricotta cheese (I used a mix of feta cheese and yogurt)
2 tablespoons chopped mixed fresh herbs
2 slices seeded sourdough bread, toasted
1 cup rinsed no-salt-added canned cannellini beans, roasted
2 tablespoons chopped roasted red bell peppers (I used sun-dried tomatoes in olive oil)
Rinse beans in a strainer. Tip them onto a clean dish towel and bring the edges up over the top to pat them dry. Heat 1/2 teaspoon vegetable oil on medium-high heat in a medium frying pan. Add beans and sauté until crisp for about 4-5 minutes. Lightly sprinkle with salt and ground black pepper. Remove from the heat and give a couple of minutes to rest.
Mix ricotta and herbs in a small bowl. Evenly spread the mixture on each toast slice. Top each with 1/2 cup beans and 1 tablespoon peppers (sun-dried tomatoes). Serve immediately.
Тост с хрустящей белой фасолью и сыром рикотта с травами
На 2 тоста
½ чашки обезжиренного сыра рикотта (я использовала смесь сыра фета и йогурта)
2 столовые ложки нарезанной смеси свежих трав
2 ломтика хлеба на закваске с семенами, поджаренных в тостере
1 чашка промытой консервированнойбелой фасоли
2 столовые ложки нарезанного печено красного сладкого перца (я использовала вяленые помидоры в оливковом масле)
Промыть фасоль в сите. Выложить их на чистое кухонное полотенце и высушить. Нагреть 1/2 чайной ложки растительного масла на среднем огне в средней сковороде. Добавить фасоль и обжаривать до хрустящей корочки около 4-5 минут. Слегка посыпать солью и молотым черным перцем. Снять с огня и дайте пару минут отдохнуть.
Смешать рикотту и травы в небольшой миске. Равномерно распределите смесь на каждый ломтик тоста. Сверху положить фасоль и 1 столовую ложку перца (вяленых помидоров). Подавать немедленно.
Idea for recipe comes from Eating Well Magazine
No comments:
Post a Comment