Yield about 2 medium servings
5 tablespoons dry bulgur
1 medium tomato, chopped
2 tablespoons chopped green onions
1 large pickled lemon, chopped
2 tablespoons fresh parsley and dill, finely chopped
3 tablespoons olive oil
2 tablespoons tomato paster
Salt, ground black pepper and sugar to taste
How to cook bulgur. Combine bulgur, 1 cup water, salt, and a drizzle of oil in a saucepan. Bring to boil and simmer for about 10 minutes. Remove from the heat, let stand, covered. Fluff with a fork before serving.
Place all ingredients for the salad into a medium bowl. Add bulgur and whisk together. Check for spices and add if needed. Serve immediately.
Быстрый салат с булгуром и томатной пастой
На 2 средние порции
5 столовых ложек сухого булгура
1 средний помидор, нарезанный мелко
2 столовые ложки нарезанного зеленого лука
1 большой маринованный лимон, нарезанный мелко
2 столовые ложки свежей петрушки и укропа, мелко нарезанных
3 столовые ложки оливкового масла
2 столовые ложки томатной пасты
Соль, черный молотый перец и сахар по вкусу
Как приготовить булгур. Смешать булгур, 1 чашку воды, соль и немного оливкового масла в небольшом сотейнике. Довести до кипения и варить около 10 минут. Снять с огня, дать постоять под крышкой. Перед подачей перемешать вилкой.
Поместить все ингредиенты для салата в среднюю миску. Добавить булгур и перемешать. Проверить на специи и добавить если нужно. Подавать немедленно.
Recipe from Internet.
No comments:
Post a Comment