Yields 4 servings
2 cups finely diced cucumber
2 cups pomegranate arils
1 cup finely chopped tangerine or oranges
1/2 cup finely chopped pickled red onion (recipe follows)
2/3 cup crumbled feta
1/4 cup finely chopped mint
Dressing
1/4 cup olive oil
1/4 cup freshly squeezed lemon juice
1 tsp lemon zest
1-2 tsp honey
1 1/2 tsp sumac
3/4-1 tsp salt
Black pepper to taste
Whisk together the olive oil, lemon juice, zest, honey, sumac, salt and pepper. Add all of the salad ingredients to a large bowl and toss with the dressing. Enjoy with pita chips or as a side salad!
Quick Pickled Red Onions
Our quick pickled red onions are made with lime juice and salt instead of vinegar. They're so easy to make, tangy, bright pink and taste great in Mexican-inspired recipes like tacos, burrito bowls and so much more!
Салат из нарезанных огурцов, семян граната и мандаринов
На 4 порции.
2 чашки мелко нарезанного огурца
2 чашки зерен граната
1 чашка мелко нарезанных мандаринов или апельсинов
1/2 чашки мелко нарезанного маринованного красного лука (рецепт следует)
2/3 чашки измельченной сыра феты (брынза)
1/4 чашки мелко нарезанной мяты
Соус
1/4 чашки оливкового масла
1/4 чашки свежевыжатого лимонного сока
1 чайная ложка цедры лимона
1-2 чайные ложки меда
1 1/2 чайной ложки сумаха
3/4-1 чайная ложка соли
Черный перец по вкусу
Перемешать оливковое масло, лимонный сок, цедру, мед, сумах, соль и перец. Выложить все ингредиенты салата в большую миску и добавить соус. Подать с чипсами или как гарнир.
Быстрый маринованный красный лук
Быстро маринованный красный лук готовится с соком лайма и солью вместо уксуса.
Recipe from Crowded Kitchen
Video: https://www.facebook.com/watch/?v=862978372336717
No comments:
Post a Comment