December 10, 2006
Mediterranean Tuna spread
Mediterranean Tuna spread
1 (12 oz.) can tuna, drained, 1 small red onion, chopped fine (or less), 1/2 c. chopped walnuts
1/3 cup creamy feta cheese, 1/2 cup shopped black or green olives(optional), dash of pepper.
Mix very well all ingridients by an electric hand mixer. Place into refrigirator for 20 minutes. This is a tasty spread! Spread on buns or slices of bread. Add tomato slices and lettuce leaves.
May be served as a spread or filling for sandwiches.
Паста из косервированного тунца по-средиземноморски.
1 (12 оz.) консервная банка тунца, 1 средних размеров головка красного лука, 1/2 чашка мелко нарезанных грецких орехов, 1/3 чашки мягкой брынзы, 1/2 чашки мелко нарезанных оливок (по желанию), щепотка молотого черного перца.
Отцедить воду из тунца, мелко нарезать лук. Смешать вместе тунец, лук, орехи, брынзу. По желанию можно добавить оливки. Ручным измельчителем (hand blender) перемешать все продукты. Поставить в холодильник на 20 минут. Можно подавать с хлебом или булочками. Прекрасно сочетается с помидорами или салатной зеленью.
No comments:
Post a Comment