May 27, 2007
Avocado-Cucumber Tomato Salad
Avocado-Cucumber Tomato Salad
Serves 6
3 tablespoons fresh lemon juice, 2 tablespoons olive oil, 1 teaspoon sugar, 1/4 teaspoon kosher salt, 1/4 teaspoon ground pepper, 2 cucumbers, peeled, 2 cups chopped and seeded tomatoes, 1/4 cup chopped red onions, 2 cups seeded and chopped avocados, 1/2 cup crumbled feta cheese, 2 cups chopped fresh greens leaves (my personal addition)
To make dressing, whisk together lemon juice, olive oil, sugar, salt, and pepper in a small bowl. Set aside.
combine cucumbers, tomatoes, onions, and avokado in a large bowl. Toss with dressing and feta cheese. Chill until serving.
Салат из авокадо, огурцов и помидор
На 6 порций.
3 столовые ложки свеже выжатого лимонного сока, 2 столовые ложки оливкового масла, 1 чайная ложка сахара, 1/4 чайной ложки соли, 1/4 чайной ложки свеже молотого перца, 2 чашки мелко нарезанных помидор, 1/4 чашки мелко нарезанного свежего красного лука, 2 чашки мелко нарезанного авокадо, 1/2 чашки крошек брынзы, 2 чашки нарезанных зеленых листьев салата.
Для соуса смешайте лимонный сок, оливковое масло, сахар, соль и перец. В отдельной посуде смешать огурцы, помидоры, лук, авокадо, листья салата. Смешать с соусом и посыпать брынзой. Дать постоять в холодильнике 30 минут до подачи.
From Lunds and Byerly's specialty gourmet foods stores
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment