July 23, 2007

The quickest morning danishes

The quickest morning danishes
Makes: 4 servings, one roll each

1 pkg. (8 oz.) refrigerated crescent dinner rolls, 4 oz. (1/2 of 8-oz. pkg.) PHILADELPHIA cream cheese, softened, 2 Tbsp. sugar, 1/2 cup blueberries, divided

Preheat oven to 375ºF. Unroll dough into four rectangles; firmly press perforations together to seal. Divide into 4 rectangles.

Combine PHILADELPHIA cheese and sugar; spread onto dough rectangles to within 1/2 inch of edges. Top evenly with blueberries. Bring opposite corners of rectangles together; press together to seal. Place on ungreased baking sheet.
Bake 11 to 13 min. or until golden brown.

Утренние пирожки на скорую руку.
На 4 порции

1 пакет (8 булочек) замороженного теста "crescent dinner rolls", 50 грамм сливочного сыра PHILADELPHIA комнатной температуры, 2 столовые ложки сахара, 1/2 чашки свежей черники.

Нагреть духовку до 375Ф. Вынуть тесто из контейнера. Защипнуть дырочки-наметки на тесте. Смешать сливочный сыр с сахаром. Разрезать тесто на 4 прямоугольника. Выложить на каждый пямоугольник сливочный сыр и чернику. Защипнуть противоложные углы прямоугольника, пложить на дечко и запечь. Печь в течении 11-13 минут до золотистого цвета.

Recipe from Kraft (Blueberry-Cheese Rolls)

No comments:

Post a Comment