August 24, 2008
Quick pickled peppers
Quick pickled peppers
Total time: 20 minutes, plus pickling time
Servings: Makes about 4 cups
8-10 whole peppers, 1 1/2 cups rice vinegar, 3 cloves garlic, peeled and lightly smashed, 2 teaspoons kosher salt, 1 tablespoon sugar, 2 teaspoons dried oregano, 1/2 teaspoon whole black peppercorns, 1 small onion, sliced 1/4 inch thick, 2 to 3 whole chiles de arbol or other small dried red chile (optional)
1. Cut a thin lengthwise slit on each side of each pepper to allow the brine to penetrate.
2. In a medium saucepan, simmer the vinegar with 2 cups of water, the garlic, salt, sugar, oregano, peppercorns, onion and dried chile, if desired, until fragrant, 3 to 4 minutes.
3. Blanch the peppers in a large pot of boiling water until they begin to soften and the color just begins to fade, 2 to 3 minutes. Drain the peppers and pat dry with a kitchen towel; do not rinse them.
4. Place the peppers, still warm, in a large nonreactive container with a cover and pour the vinegar solution over them. Seal tightly and refrigerate at least 8 hours.
Закусочный маринованный перец
8-10 целых перцев, 1 1/2 чашки уксуса, 3 зубца мелко нарезанног чеснока, 2 чайных ложки соли, 1 столовая ложка сахара, 2 чайных ложки сухого орегано, 1/2 чайной ложки черного перца-горошка, 1 головка мелко нарезанного лука, 2-3 штуки сухого острого перца (по желанию)
Разрезать перец на 2 части.
В небольшой кастрюле смешать уксус с 2 чашками воды, чеснок, соль, сахар, орегано, перец и лук. Закипятить, оставить на огне еще в течении 3-4 минут.
Тем временем бланшировать перец в горячей кипящей воде в течении 2-3 минут. Отцедить воду, подсушить перцы.
Уложить перцы в стеклянную банку и залить приготовленным горячим рассолом. Дать остыть и поставить в холодильник на 8-10 часов.
Recipe from Los Angeles Times
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment