August 23, 2008
Old-fashioned yiddishe salad with fresh cucumbers and boiled eggs
Old-fashioned Yiddishe salad with fresh cucumbers and boiled eggs
2 fresh cucumbers pared and sliced to desired thickness, 4 boiled eggs, 1/4 cup sour-cream, 1/4 cup mayonnaise, 1/4 cup finely chopped red onion, salt and pepper, some dill for decoration.
Place eggs in a saucepan and cover completely with cold water. Bring water to a boil. Cover, remove from heat, and let eggs stand in hot water for 10 to 12 minutes. Remove from hot water, and cool. Peel eggs. Chop into eighths, and transfer to a medium salad bowl.
Add cucumbers to eggs and onion. Mix in mayonnaise and sour-cream. Refrigerate until thoroughly chilled. Decorate with chopped dill.
Салат из свежих огурцов и яиц
2 свежих огурца, 4 яйца, 1/4 чашки сметаны, 1/4 чашки майонеза, веточки зелени, 1/4 чашки мелко нарезанного красного лука, соль и перец по вкусу.
Огурцы очистите от кожицы и нарежьте небольшими полукружочками.Яйца отварите вкрутую, остудите, очистите и мелко порубите. Все приготовленные продукты смешайте, добавьте майонез и сметану, посолите, поперчите и перемешайте. Готовый салат выложите в глубокую салатницу и перед подачей на стол украсьте веточками зелени.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment