March 20, 2015
Spring Tuna salad
Spring Tuna salad
I found the recipe in Cook's Country latest magazine and decided to change a little bit It's easy, healthy and very springy.
Makes 2 cups
1/4 cups finely chopped red onion
3 (5-ounce) cans solid white tuna in water
1 celery rib, minced
2 hard-boiled eggs, finely chopped
2 trimmed, halved, and thinly sliced radishes
1/4 cup capers, drained
1/3 cup mayonnaise
2 teaspoons lemon juice
salt and pepper to taste
Combine all ingredients together until well combined. Season with salt and pepper to taste. Serve (Salad can be refrigerated for up to 24 hours).
Весенний салат из тунца
На 500-600 грамм салата.
1/4 чашки мелко нарезанного красного лука
3 (по 150 грамм) баночки консервированного тунца в воде
1 палочка цельдерея, мелко нарезанного
2 круто сваренных яйца, мелко нарезанного
2 редиски, тонко нарезанные
1/4 чашки каперсы, отжать
1/3 чашки майонеза
2 чайные ложки лимонного сока
соль и перец по вкусу
Смешать все составляющие, посолить и поперчить. Подать к столу. Салат может быть в холодильнике 24 часа.
No comments:
Post a Comment