December 11, 2015
Red salad
Red Salad
The original recipe is being published in one of the newest cooking books "Genius Recipes" I tweaked and tried. Believe me, it's really good and especially healthy in a winter.
2 medium roasted beets, peeled and grated using large grating side of a box grater
1/4 red cabbage, very finely sliced
1 small red onion. peeled and finely chopped
3 tablespoons source cream
2 tablespoons mayonnaise
Salt and pepper to taste
Massage cabbage with bit of salt and mix with other ingredients. Taste and find out if you need mroe salt and pepper.
Красный салат
2 средних по размеру головки красной свеклы ( вареной или печеной), очистить от кожиры и натереть на крупной терке.
1/4 средней головки красной капусты, очень мелко нашинкованной
1 маленькая головка красного лука, мелко нарезанного
3 столовых ложек сметаны
2 столовых ложек майонеза
соль и перец по вкусу
Перетерь соль с капустой, добавить остальные ингридиенты. Попробывать на соль и перец. Если нужно, добавить.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment