May 03, 2018
Quick salty cheddar cookies (eggless)
Makes 20-25 2-inch round cookies
1 cup grated on a large holes cheddar cheese
4 tablespoons butter, softened
1 teaspoon sugar
1 cup heavy whipping cream
2 tablespoons parsley or dill, finely chopped
1 & 1/4 cups all-purpose flour
1/4 teaspoon salt
1 tablespoon baking powder
Couple tablespoons milk for brushing
Sea salt for sprinkling
Preheat oven to 350F. Place parchment paper on a big cookie sheet. Grease with vegetable oil and non-stick spray.
In a large bowl, mix cheddar cheese, butter, sugar, and whipping cream. Add parsley and mix again. In a medium bowl, mix together flour, salt and baking powder. Add flour mixture to cheese one.
Make a smooth, soft dough ball and leave in a bowl for 5-10 minutes to rest.
Divide dough into 2-3 parts and rolled out each piece into rectangle 7-8 mm thick. Using 2-inch cutter cut rounds. Place rounds on a baking sheet 1/2-inch from each other. Re-roll the scraps and cut the rounds again. Brush with milk and sprinkle with sea salt.
Bake in a preheated oven until golden brown for 18-20 minutes. Cool until room temperature and enjoy with coffee, tea, salads or even with veggie soups.
Быстрое соленое сырное печенье с петрушкой
На 20-25 печений 5-см в диаметре
1 чашка сыра Cheddar, натертого на крупной терке
1 чашка сливок
1 чайная ложка сахара
4 столовых ложки мягкого сливочного масла
2 столовых ложки мелко нарезанной петрушки или окропа
1/4 чайной ложки соли
1 & 1/4 чашки муки
1 столовая ложка разрыхлителя
Несколько столовых ложек молока для смазки
морская соль для смазки
Нагреть духовку до 350Ф (180Ц) и выложить противень пергаментной бумагой. Смазать растительным маслом.
Сыр соединить с размягченным сливочным маслом, сахаром и сливками. Добавить в полученную массу измельченную зелен. В отдельной посуде перемешать соль, разрыхлитель и муку. Замесить эластичное тесто и оставить отдычать в посуде на 5-10 минут.
Тесто раскатать в пласт толщиной около сантиметра и круглой формой диаметром 5 см вырезать кружочки. Выложить печенье на противень, смазать молоком и посыпать морской солью.
Печь 18-20 минут до легкой румяной корочки. Вынуть, остудить и подать с кофе, молоком, салатом или даже с овощным супом.
No comments:
Post a Comment