March 24, 2019
Avocado Pickles
Excellent by itself, with salads and just on a top of bread.
Makes 4 servings
1 cup distilled white vinegar
1 cup water
1/3 c. sugar
1 tbsp. kosher salt
1 tsp. crushed red pepper flakes
1 clove garlic, thinly sliced
5 sprigs cilantro
2 underripe avocados, peeled and thinly sliced
In a small saucepan over medium heat, combine vinegar, water, sugar and salt and bring to a boil, stirring frequently. When the sugar and salt have dissolved, set aside to cool.
In a mason jar, place red pepper flakes, garlic, cilantro, and avocado slices. Pour cooled pickling mixture into the jar and seal tightly with a lid.
Refrigerate for at least 3 hours before serving.
Слабо маринованное авокадо
На 4 порции
1 чашка белого дистиллированного уксуса
1 чашка воды
1/3 чашки сахара
1 столовая ложка кошерной соли
1 чайноая ложка хлопьев красного перца
1 зубчик чеснока, тонко нарезанный
5 веточек кинзы
2 недозрелых авокадо, очищенных и тонко нарезанных на пласты
В маленькой кастрюле смешать уксус, воду, сахар и соль и на среднем огне довести до кипения, часто помешивая. Когда сахар и соль растворились, снять согня и остудить до комнатной температуры.
В стеклянную банку выложить красный пере, кусочки чеснока, кинзы и авокадо. Залить охлажденной смесью и плотно закроть банку крышкой.
Поставить в холодильник на 3 часа перед подачей на стол. Прекрасно сочетается в салатах, просто намазать на хлеб и с другими солениями.
Recipe comes from Delish.com
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment