March 24, 2019

Avocado Pickles


Excellent by itself, with salads and just on a top of bread.

Makes 4 servings

1 cup distilled white vinegar
1 cup water
1/3 c. sugar
1 tbsp. kosher salt
1 tsp. crushed red pepper flakes
1 clove garlic, thinly sliced
5 sprigs cilantro
2 underripe avocados, peeled and thinly sliced

In a small saucepan over medium heat, combine vinegar, water, sugar and salt and bring to a boil, stirring frequently. When the sugar and salt have dissolved, set aside to cool.

In a mason jar, place red pepper flakes, garlic, cilantro, and avocado slices. Pour cooled pickling mixture into the jar and seal tightly with a lid.

Refrigerate for at least 3 hours before serving.


Слабо маринованное авокадо

На 4 порции

1 чашка белого дистиллированного уксуса
1 чашка воды
1/3 чашки сахара
1 столовая ложка кошерной соли
1 чайноая ложка хлопьев красного перца
1 зубчик чеснока, тонко нарезанный
5 веточек кинзы
2 недозрелых авокадо, очищенных и тонко нарезанных на пласты

В маленькой кастрюле смешать уксус, воду, сахар и соль и на среднем огне довести до кипения, часто помешивая. Когда сахар и соль растворились, снять согня и остудить до комнатной температуры.

В стеклянную банку выложить красный пере, кусочки чеснока, кинзы и авокадо. Залить охлажденной смесью и плотно закроть банку крышкой.

Поставить в холодильник на 3 часа перед подачей на стол. Прекрасно сочетается в салатах, просто намазать на хлеб и с другими солениями.


Recipe comes from Delish.com

No comments:

Post a Comment