Make 1 & 1/2 cup spread
4 oz plain cream cheese
4 oz crumbled feta (Greek style)
3 tablespoons farmer cheese
2 tablespoons sour cream
1/3 cup ground walnuts
1 medium-large bunch parsley (large stems removed), ruffly chopped
5 large leaves fresh basil
1/2 teaspoon salt,
ground black pepper, sugar and garlic-chili sauce to taste.
P.S. if you have no garlic-chili sauce, welcome to use any hot sauce
Mix together cream cheese, feta, farmer cheese, and sour cream in a medium bowl and set aside.
Place parsley and basil leaves into food processor and process for 30-40 seconds, Add walnuts and process more for 20-30 seconds. Finally add mixed cheeses, salt and puree until as smooth as possible, stopping to scrape down the sides of the work bowl as needed.
Transfer mixture to a container with a tight-fitting lid; Check for spices and add pepper, sugar and hot sauce to taste. Mix very well; seal and refrigerate for a few hours before using. Serve with toasted rye bread and black olives on a top. Many people love to fry large pieces of bread with a couple drops of olive oil. I think, this spread will be perfect on a top of slightly cooled fried piece of bread.
Сырная намазка с травами и грецкими орехами.
На 1 и 1/2 чашки распространения
120 грамм простого сливочного сыра
120 грамм сырой феты (греческий стиль)
3 столовые ложки творога
2 столовые ложки сметаны
1/3 чашки молотых грецких орехов
1 пучок петрушки (удалить большие стебли), крупно нарезать
5 больших листьев свежего базилика
1/2 чайной ложки соли
молотый черный перец, сахар и чесночно-чили соус по вкусу.
P.S Eсли у вас нет соусa счили и чесноком, можете использовать любой острый соус
В средней миске перемешать сливочный сыр, сыр фета, творог и сметану.
Выложить петрушку и базилик в кухонный комбайн и прокрутить в течение 30-40 секунд, добавить грецкие орехи и еще прокрутить в течении 20-30 секунд. В конце добавить смешанные сыры, соль и прокрутить до образования пюре.
Переложить полученное пюре из кухонного комбайна в пластиковый контейнер сплотно закрывающейся крышкой. По желанию добавить перец, сахар и острый соус по вкусу. Еще раз хорош перемешать и закрыть крышкой. Поставить в холодильник на несколько часов перед перед подачей. Подавать с жареным ржаным хлебом и черными оливками. Многие люди любят жарить хлеба на оливковом масле. Я думаю, эта намазка идеально подойдет к слегка охлажденному жареному куску хлеба.
No comments:
Post a Comment