Yields 1 quarter glass jar
2 medium yellow onions, peeled and cut into small squares
3 medium garlic cloves, minced
1 red sweet pepper, cleaned and cut into small squares
1 yellow sweet pepper, cleaned and cut into small squares
1 green sweet pepper, cleaned and cut into small squares
1/2 medium bunch parsley, finely chopped
1 teaspoon dry oregano
1 teaspoon dry rosemary
1 teaspoon ground black pepper
1 tablespoon salt
1/4 teaspoon sugar (optional)
1/4 cup olive oil
Apple cider vinegar to taste for serving
In a large bowl, mix all ingredients except apple cider vinegar. Pack into a glass jar. Leave on a kitchen counter for about 2 hours and refrigerate overnight. About half an hour before serving, remove from the refrigerator, add apple cider vinegar to taste and mix again.
Быстрый маринованный салат со сладким перцем
На 1 литровую банку.
2 средних желтых луковицы, очищенных и нарезанных небольшими квадратами
3 средних измельченных зубчика чеснока
1 красный перец, очищенный и нарезанный небольшими квадратиками
1 желтый перец, очищенный и нарезанный небольшими квадратиками
1 зеленый перец, очищенный и нарезанный небольшими квадратиками
1/2 среднего пучка петрушки, мелко нарезанной
1 чайная ложка сухого орегано
1 чайная ложка сухого розмарина
1 чайная ложка молотого черного перца
1 столовая ложка соли
1/4 чайной ложки сахара (по желанию)
1/4 стакана оливкового масла
Яблочный уксус по вкусу для подачи
В большой миске смешать все ингредиенты, кроме яблочного уксуса. Выложить в стеклянную банку. Оставить на кухонном столе примерно на 2 часа и потом поставить в холодильник на ночь. Примерно за полчаса до подачи вынуть из холодильника, добавить по вкусу яблочный уксус и снова перемешать.
Recipe from group on Facebook "Recipes Learn"
No comments:
Post a Comment