July 22, 2021

Quick Pepper Marinated Salad

Yields 1 quarter glass jar

2 medium yellow onions, peeled and cut into small squares

3 medium garlic cloves, minced

1 red sweet pepper, cleaned and cut into small squares

1 yellow sweet pepper, cleaned and cut into small squares

1 green sweet pepper, cleaned and cut into small squares

1/2 medium bunch parsley, finely chopped

1 teaspoon dry oregano

1 teaspoon dry rosemary

1 teaspoon ground black pepper

1 tablespoon salt

1/4 teaspoon sugar (optional)

1/4 cup olive oil

Apple cider vinegar to taste for serving

In a large bowl, mix all ingredients except apple cider vinegar. Pack into a glass jar. Leave on a kitchen counter for about 2 hours and refrigerate overnight. About half an hour before serving, remove from the refrigerator, add apple cider vinegar to taste and mix again. 


Быстрый маринованный салат со сладким перцем

На 1 литровую банку.

2 средних желтых луковицы, очищенных и нарезанных небольшими квадратами

3 средних измельченных зубчика чеснока

1 красный перец, очищенный и нарезанный небольшими квадратиками

1 желтый перец, очищенный и нарезанный небольшими квадратиками

1 зеленый перец, очищенный и нарезанный небольшими квадратиками

1/2 среднего пучка петрушки, мелко нарезанной

1 чайная ложка сухого орегано

1 чайная ложка сухого розмарина

1 чайная ложка молотого черного перца

1 столовая ложка соли

1/4 чайной ложки сахара (по желанию)

1/4 стакана оливкового масла

Яблочный уксус по вкусу для подачи

В большой миске смешать все ингредиенты, кроме яблочного уксуса. Выложить в стеклянную банку. Оставить на кухонном столе примерно на 2 часа и потом поставить в холодильник на ночь. Примерно за полчаса до подачи вынуть из холодильника, добавить по вкусу яблочный уксус и снова перемешать.


Recipe from group on Facebook "Recipes Learn"

No comments: