Yields 16 large cookies
1 & 1/3 cups all-purpose flour
1/3 cup granulated sugar
1 tablespoon baking powder
1/8 teaspoons salt
1/3 cup whole milk ricotta cheese
2 tablespoons butter, melted
1 large egg yolk
2 tbsp whole milk
1 teaspoon pure vanilla extract
1/4 teaspoon rosewater
Filling
1 cup walnut pieces, medium size
! & 1/2 tablespoons butter, melted
1/4 cup powdered sugar
1 teaspoon lemon juice
Egg wash
1 egg white, lightly beaten
Sesame seeds for sprinkling
Pulse flour, sugar, baking powder, and salt in a food processor to blend. Add ricotta, butter, milk, vanilla extract, and rosewater. Pulse just until the mixture beginning to form a bowl. Shape dough into a disk, wrap it into wax paper, and refrigerate for up to overnight.
To roast walnuts, place a skillet and heat over medium-low. Add nut, spread nuts in a single layer in a pan. Stir occasionally and cook for about 8 minutes. Be watchful, careful to not allow nuts to burn. Allow cooling.
Place walnuts into the bowl of a food processor and process until all nuts are ground. Remove ground walnuts in a medium bowl and add powdered sugar, butter, and lemon juice. Mix well. Set aside.
Preheat oven to 350 F (180 C). Place parchment paper on a large cookie sheet and grease with some vegetable oil and non-stick baking spray.
Remove dough from the refrigerator and half into two equal parts. Roll each one into a 12 x 8-inches rectangle. Spread prepared filling in a single layer over one of the rectangles and cover with another one. Cut into half lengthwise and cut each side into 8 slices.
Place each slice on a cookie sheet, brush with egg white and sprinkle with sesame seeds. Bake for about 10-12 minutes on a lower shelf and 5-7 minutes on the upper one. Remove from the oven and cool completely.
Keep in an air-tight container for a couple of days.
Сладкие ломтики из сыра рикотта с начинкой из жареных грецких орехов
На 16 больших печений.
1 и 1/3 чашки белой муки
1/3 чашки сахарного песка
1 столовая ложка разрыхлителя
1/8 чайной ложки соли
1/3 чашки сыра рикотта
2 столовые ложки растопленного сливочного масла
1 большой яичный желток
2 столовые ложки цельного молока
1 чайная ложка чистого экстракта ванили
1/4 чайной ложки розовой воды
Начинка
1 чашка кусочков грецкого ореха среднего размера
! & 1/2 столовых ложки сливочного масла, растопленного
1/4 чашки сахарной пудры
1 чайная ложка лимонного сока
Для помазки
1 яичный белок, слегка взбитый
Семена кунжута для посыпки
Смешать муку, сахар, разрыхлитель и соль в кухонном комбайне. Добавить рикотту, масло, молоко, экстракт ванили и розовую воду. Провернуть до тех пор, пока смесь не начнет формировать шар. Вынуть тесто из чашки комбайна, сформировать из теста диск, завернуть его в вощеную бумагу и поставить в холодильник на ночь.
Чтобы обжарить грецкие орехи, нагреть сковороду на среднем огне. Добавить орехи. Время от времени помешивать и жарить около 8 минут. Снять с огня и дать остыть.
Выложить грецкие орехи в чашу кухонного комбайна и измельчить. Добавить сахарную пудру, масло и лимонный сок. Хорошо перемешать. Выложить в среднюю миску и отложить в сторону.
Разогрейть духовку до 350 F (180 C). Выложить пергаментной бумагой большой противень и смазать растительным маслом и антипригарным спреем для выпечки.
Достать тесто из холодильника и поделить на две равные части. Раскатать каждую часть в прямоугольник размером 12 х 8 дюймов. Подготовленную начинку выложить одним слоем на один из прямоугольников и накрыть другим. Разрезать пополам вдоль и разрезать каждую сторону на 8 ломтиков.
Положить каждый ломтик на противень, смазать яичным белком и посыпать кунжутом. Выпекать 10-12 минут на нижней полке и 5-7 минут на верхней. Вынуть из духовки и полностью остудить.
Хранить в герметичном контейнере пару дней.
No comments:
Post a Comment