Yields 2 servings
1 medium red onion, finely chopped
1 large beetroot, peeled and julienned
1 bell pepper, cleaned and julienned
1 medium carrot, peeled and julienned
2 pickles, finely chopped
200g cooked red kidney beans, rinsed and drained
2 garlic cloves, minced
1 tsp ground coriander
3 tbsp vegetable oil, for frying
3 tablespoons parsley, finely chopped
½ tsp salt.
Dressing
4 tbsp olive oil.
1 tbsp apple cider vinegar.
Pinch of salt.
Pinch of black pepper.
Prepare all vegetables. Add 1 tablespoon of olive oil to a wok (Chinese frying pan) and warm on medium heat until the oil is smoking. Add beets and stir fry for about 2 minutes. Sprinkle with some salt, ground coriander, add carrot and red pepper. Fry for about 7 minutes, stirring frequently. Set aside.
In a small bowl, add all ingredients for dressing and mix well.
In a large plastic bowl, add red onion, pickles, beans, and stir-fried mixture, and pour dressing over. Mix well. Check for spices and, if needed, added it. Plate immediately. Excellent with sausages, meat, fish, and simply with bread.
Почти теплый винегрет в китайской сковородке
На 2 порции
1 средняя красная луковица, мелко нарезанная
1 большая свекла, очищенная и нарезанная соломкой
1 болгарский перец, очищенный и нарезанный соломкой
1 средняя морковь, очищенная и нарезанная соломкой
2 соленых огурца, мелко нарезанных
200 г вареной красной фасоли, промыть и обсушить
1 чайная ложка молотого кориандра
2 ст л растительного масла, для жарки
3 столовые ложки петрушки, мелко нарезанной
½ чайной ложки соли.
Соус
4 столовые ложки оливкового масла.
1 столовая ложка яблочного уксуса.
Щепотка соли.
Щепотка черного перца.
2 зубчика чеснока, измельчить очень мелко
Подготовить все овощи. Добавить 2 столовую ложки оливкового масла в вок (китайскую сковороду) и разогреть на среднем огне, пока масло не начнет дымиться. Добавить свеклу и жарить, помешивая, около 2 минут. Посыпать солью, молотым кориандром, добавить морковь и красный перец. Обжаривать около 7 минут, часто помешивая. Отложить в сторону.
В небольшую миску добавить все ингредиенты для соуса.
В большую пластиковую миску выложить красный лук, соленые огурцы, фасоль и обжаренную смесь и полить соусом. Хорошо перемешать. Проверить на специи и, если нужно, добавить их. Сразу выложить на тарелки. Отлично сочетается с сосисками, мясом, рыбой и просто с хлебом.
Recipe comes from https://www.instagram.com/cookinwithaynur/
No comments:
Post a Comment