Yields 2 servings as a side dish
2 medium or 6 small potatoes, cut into medium circles, peeled or unpeeled
2-3 garlic cloves, minced
50 ml of vegetable broth
1 tablespoon olive oil + more if needed
Salt and pepper to taste
Wash the potatoes well and cut them into round thick slices.
Add olive oil into a pan, warm on medium high heat, and place the potato slices on it. Brown them well on both sides and add a minced garlic to flavor them well.
Now add the vegetable broth to a pan and let them sauté little covered. This will make them super juicy.
Serve them on a plate sprinkle with coarse salt and pepper.
Быстрый картофель с чесноком
На 2 порции в качестве гарнира
2 средних или 6 маленьких картофелин, нарезанных средними кружками, очищенных или неочищенных
2-3 зубчика чеснока, мелко измельченных
50 мл овощного бульона
1 столовая ложка оливкового масла + больше, если нужно
Соль и перец для вкуса
Картофель хорошо моем и нарезаем круглыми толстыми ломтиками.
Налить в сковороду оливковое масло, разогреть на среднем огне и положить на него ломтики картофеля. Хорошо обжарить их с обеих сторон и добавить измельченный чеснок. Перемешать.
Добавить овощной бульон к картофелю и дать им немного потушиться под крышкой. Это сделает их супер сочными.
Разложить по тарелкам, посыпав крупной солью и перцем.
Recipe comes from @lagloriavegana on Instagram
No comments:
Post a Comment