Servings: 8
⅓ cup cider vinegar
¼ cup extra-virgin olive oil
3 tablespoons balsamic vinaigrette
½ teaspoon salt
½ teaspoon ground pepper
4 medium tomatoes, cored and cut into 8 wedges each (4 cups)
2 medium cucumbers, sliced (4 cups)
1 cup thinly sliced red onion rings
Whisk vinegar, oil, vinaigrette, salt and pepper in a large bowl. Add tomatoes, cucumbers, and gently stir to coat. Cover and marinate in the refrigerator, stirring once or twice, for at least 2 hours before serving. Add onions 30 minutes before serving.
Cover and refrigerate for up to 2 days. Toss to refresh before serving.
Салат из маринованных огурцов и помидоров
На 8 порций
⅓ чашки яблочного уксуса
¼ чашки оливкового масла первого отжима
3 столовые ложки бальзамического уксуса
½ чайной ложки соли
½ чайной ложки молотого перца
4 средних помидора, удалить сердцевину и разрезать на 8 долек каждый (4 стакана)
2 средних огурца, нарезанных ломтиками (4 стакана)
1 чашка тонко нарезанных колец красного лука
Смешать уксус, масло, винегрет, соль и перец в большой миске. Добавить помидоры, огурцы и аккуратно перемешать. Покрыть платиком и мариновать в холодильнике, перемешав один или два раза, не менее 2 часов перед подачей на стол. Добавить лук за 30 минут до подачи.
Можно держать в холодильнике до 2 дней. Перемешать перед подачей на стол.
Recipe comes from Eating Well
No comments:
Post a Comment