Homemade Sauerkraut from my blog
Yields 2 servings
2 cups drained homemade sauerkraut
1/4 cup red onion, thinly sliced
1 medium apple, cut into small chunks
2 tablespoons fresh parsley, minced
5-7 cherry tomatoes, halved
Dressing
3 tablespoons olive oil
2 teaspoons grainy mustard
Salt, ground black pepper
Transfer all ingredients except for dressing to a large serving bowl. In a medium bowl, whisk olive oil, mustard, some salt and pepper. Pour over the salad, toss well to coat, and serve immediately. Adjust spices if needed.
Салат с домашней квашеной капустой и яблоками
На 2 порции.
2 чашки отжатой от сока домашней квашеной капусты
1/4 чашки красного лука, тонко нарезанного
1 среднее яблоко, нарезанное небольшими кусочками
2 столовые ложки свежей петрушки, мелко измельченной
5-7 помидоров черри, разрезанных пополам
Соус
3 столовые ложки оливкового масла
2 чайные ложки зернистой горчицы
Соль, молотый черный перец
Переложить все ингредиенты, кроме заправки, в большую сервировочную миску. В средней миске перемешать оливковое масло, горчицу, немного соли и перца. Добавить к салату, перемешать и подавать на стол. При необходимости добавить еще специй.
Recipe comes from https://www.facebook.com/100044532275343/videos/366461699244579/
No comments:
Post a Comment