Yields about 2 cups
1 tablespoon vegetable oil
1 medium yellow onion, chopped
2 medium garlic cloves, minced
1/2 teaspoon mustard powder (optional)
1/2 teaspoon paprika
1 medium zucchini (about 1 pound), cut into medium cubes
7-10 parsley sprigs, chopped
5 oz. spreadable cheese wedges ("The Laughing Cow Original Creamy Swiss Spreadable Wedges")
Salt, ground black pepper, lemon juice, sugar to taste
In a large skillet or pan, heat oil over medium-high heat until hot. Add chopped onions, sprinkle with salt and cook for 5 to 7 minutes or until tender stirring frequently with a wooden spoon or heatproof spatula. Add garlic, mustard powder, and paprika. Stir together and sauté for about 1 minute.
Add cubes of zucchini and sauté covered for 10 minutes, stirring frequently. Uncover and continue to sauté for about 5 minutes. Remove from the heat and give a couple of minutes to cool.
Place cheese, zucchini mixture, and parsley into a bowl of a food processor and process until smooth puree. Check for spices and add to your taste.
Serve with crackers and decorate with seeds or fresh herbs
Паштет из плавленных сырков и зеленого кабачка
На 2 чашки
1 столовая ложка растительного масла
1 средняя головка лука, мелко нарезанная
2 средних измельченных зубчика чеснока
1/2 чайной ложки горчичного порошка (по желанию)
1/2 чайной ложки паприки
1 средний цуккини (около 400-500 грамм), нарезанный на среднии кубики
7-10 нарезанных веточек петрушки
около 150 грамм плавленного сыра ("Laughing Cow")
Соль, черный молотый перец, лимонный сок, сахар по вкусу.
В большой сковороде или сковороде разогреть масло. Добавить нарезанный лук, посолить и тушить 5-7 минут, помешивая деревянной ложкой или термостойкой лопаткой. Добавить чеснок, горчичный порошок и перец. Перемешать и обжарить в течении 1 минуты.
Добавить кубики цуккини и обжарить под крышкой в течении 10 минут, часто помешивая. Снять крышку и продолжать обжаривать около 5 минут. Снять с огня и дать пару минут остыть.
Поместить сыр, смесь цукини и петрушку в чашу кухонного комбайна и провернуть до образования однородного пюре. Проверить на специи и добавить по вкусу.
Подавать с крекерами и украсить семенами или зеленью.
No comments:
Post a Comment