Serves 6
3 cups cauliflower florets
6 tablespoons full-fat mayonnaise
2 tablespoons finely minced dill pickles
1 teaspoon yellow mustard
1 teaspoon onion powder
1 teaspoon garlic powder
1⁄2 teaspoon salt
1⁄4 teaspoon ground sweet paprika
1⁄8 teaspoon ground black pepper
1⁄4 cup minced red onion
2 eggs, hard-boiled and chopped
2 tablespoons chopped fresh dill
In a medium saucepan over medium-high heat, add cauliflower and enough water to cover by 2 to 3 inches. Bring to a boil, then reduce heat and simmer about 5 minutes until fork-tender. Drain and cool completely.
In a large bowl, whisk together mayonnaise, pickles, mustard, onion powder, garlic powder, salt, paprika, pepper and onion. Add cauliflower, eggs and dill, and stir to combine.
Cover and refrigerate 1 hour or up to 5 days before serving.
Картофельный салат из цветной капусты.
На 6 порций
3 чашки цветков цветной капусты
6 столовых ложек майонеза
2 столовые ложки мелко измельченных соленых огурцов
1 чайная ложка желтой горчицы
1 чайная ложка лукового порошка
1 чайная ложка чесночного порошка
1⁄2 чайной ложки соли
1⁄4 чайной ложки молотого сладкого перца
1⁄8 чайной ложки молотого черного перца
1⁄4 стакана измельченного красного лука
2 яйца, сваренные вкрутую и мелко нарезанные
2 столовые ложки мелко нарезанного свежего укропа
В небольшую кастрюлю добавить цветную капусту и покрыть водой. Доведисти до кипения на среднем огне, убавить огонь и варить около 5 минут, пока капуста не станет мягкой. Порпбовать вилкой. Слить и дать полностью остудить.
В большой миске взбить майонез, соленые огурцы, горчицу, луковый порошок, чесночный порошок, соль, перец, перец и лук. Добавить цветную капусту, яйца. все хорошо перемешать.
Накрыть пищевой пленкой и поставить в холодильник на 1 час. В холодильнике можно хранить до 5 дней.
Recipe comes from "Keto BBQ," by Faith Gorsky and Lara Clevenger (Simon & Schuster, 2021)
No comments:
Post a Comment