February 17, 2007

Spring salad


Spring salad
3-4 servings
Prep time 10 min
3 hard eggs, 1/2 cup canned whole corn kernels, 1/2 long cucumber, 1/2 cup thinly sliced green onions, 2 tablespoons mayonnaise, salt, pepper.

Place eggs in a medium saucepan, and cover with cold water. Bring water to a boil, and simmer for 10 to 12 minutes. Remove from hot water, cool, peel and dice. Chop cucumber into 1 inch cubes. In a small bowl mix together eggs, canned whole corn, cucumber, and onions. Add mayo, salt and pepper. Cover and chill in the refrigerator approximately for 10-15 minutes before serving.

Весенний салат

Время приготовления: 10 мин
На 3-4 порции:
3 отваренных вкрутую и мелко порезанных яйца, 200 г (1/2 банки) консервированной кукурузы, 1/2 порезанного кубиками свежего огурца, 4-5 перьев мелко порезанного зеленого лука, 2 столовые ложки майонеза, мелко порезанная зелень петрушки и кинзы,

Подготовить все ингредиенты и положить в салатницу.Заправить майонезом. Добавить соль и перец по вкусу. Подавать к столу.

Recipe from www.kuking.net

1 comment:

Anonymous said...

Very nice and cool. I used dill instead of onions.