
Pineapple Upside-Down Biscuits
Serves: 10 biscuits
1 (10-ounce) can crushed pineapple, 1/2 cup packed light brown sugar, 1/4 cup (1/2 stick) butter, at room temperature, 1 (12-ounce) package refrigerated buttermilk biscuits (10 count)
Preheat the oven to 350 degrees F.
Grease 10 cups of a muffin tin. Strain the can of crushed pineapple, save juice for later. Combine the pineapple, sugar, and butter, and mix well. Divide the pineapple mixture among the muffin cups. Place 1 biscuit in each cup on top of sugar and pineapple mixture. Spoon 1 teaspoon reserved pineapple juice over each biscuit. Bake for 12 to 15 minutes, or until golden. Cool for 2 minutes. Invert the pan onto a plate to release the biscuits. Serve warm.

Пирожные-перевертыши с ананасом
Это быстро, вкусно и дешево.
1 банка консервированного ананаса, порезанного на кусочки, 1/2 чашки коричневого сахара, 1/2 чашки сливочного масла комнатной температуры, 1 упаковка замороженных булочек (они продаются в молочном отделе магазинов)
Нагреть духовку до 350Ф.
Приготовить формочку для выпечки кексов (muffinet). Отцедить сок из банки с ананасом. Сок оставить для поливки. Перемешать кусочки ананасов, сливочное масло и коричневый сахар. Распределить полученную смесь на 10 углублений для кексов и накрыть одной порцией теста для булочек. Полить 1 столовой ложкой оставленного ананосового сока. Поставить в духовку на 12-15 минут. Вынуть из духовки, остудить в течении 2 минут. Перевернуть и выложить пирожные на тарелку. Подавать теплыми. Прекрасно сочетается со взбитыми сливками или йогуртом.



Recipe from Food Network
No comments:
Post a Comment