June 10, 2016

Quick bruschetta with goat cheese and radishes


2 large slices  sourdough bread
2 oz. soft goat cheese
6 large radishes, minced in a very small cubes
2 teaspoons minced fresh parsley
1/4 teaspoon lemon juice
1/2 teaspoon olive oil
Salt and pepper to taste


Toast the bread slices in a toaster.  Spread goat cheese. In a small bowl mix radishes, parsley, lemon juice, and olive oil. Mix and check for salt and pepper. Spoon radishes mixture over the goat cheese. Serve with tomato.


Быстрые сэндвич с козьим сыром и свежей редиской

2 больших куска хлеба
60 грамм мягкого козьего сыра
6 больших редисок, нарезанных на очень мелкие кубики
2 чайные ложки мелко нарезанной петрушки
1/4 чайной ложки лимонного сока
1/2 чайной ложки оливкового масла
Соль и перец по вкусу


Поджарить хлеб в тостере. Намазать козьий сыр на теплый хлеб. В небольшой посудине смешать редиску, петрушки, лимонный сок и  оливковое масло. Перемешать все и проверить на соль и перец. Добавить по вкусус.  Выложить овощную смесь на козий сыр. Подать с помидорами.

1 comment:

~~louise~~ said...

What a lovely and refreshing salad, Alla...
Thank you so much for sharing...