September 16, 2006

Summer rhubarb cake



Summer rhubarb cake

3 cups of farmer's cheese (dry), 3 eggs, 2 cups sugar, 3 cups of all-purpose flour, 1 teaspoon baking soda deluted in 1 teaspoon white vinegar, 8-10 long stems of rhubarb.

Mix together farmer's cheese, eggs, 1 cup of sugar, flour and baking soda. Form the soft dough.
Make a filling. Place pieces of rhubarb into food processor and pulse several times. Drain extra liquid and add 1 cup of sugar.

Divide dough into 2 equal balls. Roll out the first one into standard-pie pan. Pour a filling, add some bread crumbs. Roll out the second ball and cover over the filling.
Make the egg wash and brush the top. Preheat the oven to 350F. Bake 45-50 minutes until it done. Cool the cake completely before serving. It will take 3-4 hours.

Летний пирог с ревенем.


3 чашки сухого творога, 3 яйца, 2 чашки сахара, 3 чашки муки, 1 чайная ложка соды, погашенная 1 чайной ложкой уксуса, 8-10 длинных палочек ревеня.

Смешать творог, яйца, 1 чашку сахара, 3 чашки муки, и соду. Замесить мягкое тесто.
Приготовить начинку. Положить нарезанные палочки ревеня в кухонный комбайн и перемолоть. Получившуюся смесь хпрпшо отжать и добавить 1 стакан сахара.
Разделить тесто на 2 части. Первую раскатать и уложить в форму для пая. Сверху уложить начинку, добавляя немного панировочных сухарей. Вторую часть раскатать и уложить поверх начинки. Смазать яйцом.

Нагреть духовку до 350Ф. Поставить пирог и печь 45-40 минут до полной готовности. Вынуть и остудить полностью.

От еврейской мамы: любое творожное тесто необходимо полностью остудить перед употреблением. Не спешите пробовать творожные изделия сразу же после выпечки.

Summer pleasures Летние удовольствия

No comments: