December 12, 2011

Mozarella Deviled eggs


Black Caviar Mozzarella Deviled eggs

6 hard-cooked eggs, peeled and cut lengthwise
3 tablespoons mayonnaise
1/3 cup thinly grated mozzarella cheese
2 gloves garlic, minced
Few drops of lemon juice
Sale & pepper to taste
Black Caviar, for your garnish

Pop out (remove) the egg yolks to a small bowl and mash with a fork. Add mayonnaise, mozzarella cheese, garlic, lemon juice salt and pepper and mix well. Fill the empty egg white shells with the mixture (piping recommended!) and garnish the tops with a small bit of caviar on a tiny coffee spoon. Excellent dish for the fish buffet. Serve chilled or store covered in refrigerator for up to one day before serving



Яйца, фаршированные сыром моцарелла и украшенные черной икрой.

6 яиц, сваренных в крутую, почищенных и разрезанных пополам по длине
3 столовые ложки майонеза
1/3 чашки сыра моцареллы, натертой на мелкой терке
2 зубца чеснока, мелко натертого
Несколько капель лимонного сока
Соль и перец по вкусу
Черная икра для украшения.

Вынуть желтки из яиц и перемешать с майонезом, сыром, чесноком, лимонным соком. Добавить по вкусу соль и перец. Выложить смесь в белковые гнезда и украсить черной икрой. Держать в холодильнике до подачи на стол.

No comments: