June 15, 2017

Poppy seed Cheese Crackers


Summer is full of picnics and vacation gatherings. These crackers are quite delicious with any drinks or cheeses.


Makes 30-35 medium cookies

1 cup margarine (You can substitute for 1/2 cup margarine and 1/2 cup light butter), room temperature, grated on a large holes of the grater
9 sectors The Laughing Cow Cheese Wedges(1 & 1/2 packages), grated on a large holes of the grater
1/2 cup powdered sugar
1 cup all-purpose flour
1 tablespoon poppy seed

Preheat oven to 350 F. Line 2 large cookie sheets with parchment paper, grease with vegetable oil and spray with non-stick baking spray.

Mix margarine and cheese, add sugar, flour and poppy seed. Using your hands, make a soft dough.

Divide the dough in half. On a lightly floured surface, roll one half of dough out about 1/4"-thick. Using a 2 1/2" round cookie cutter, cut out cookies. Transfer rounds to a parchment-lined baking sheet. Gather the scrap dough, roll, and repeat.

Bake all of the cookies for 8 to 10 minutes on lower shelf and 5 minutes on a top shelf. or until the edges are just beginning to turn brown. Let them cool for 5 minutes on the pan, then transfer to a rack to cool completely.


Маковое печенье с сыром

На 30-35 средних по величине печенья.

1 чашка маргарина (можно взять 1/2 чашли маргарина и 1/2 чашки масла), натертой на крупной терке
150 грамм плавленного сыра (The Laughing Cow Cheese Wedges), натертого на крупной терке
1/2 чашки сахарной пудры
1 чашка муки
1 столовая ложка сухого мака

Нагреть духовку до 350Ф (180Ц), Приготовить 2 больших деко, выстелить пергаментной бумагой, полить немного подсолнечным маслом и побрызгать специальным анти-пригарной жидкостью.

Перемешать натерые маргарин и сыр. Добавить сахарную пудру, муку и мак. Замесить мягкое тесто. Формочкой диаметром 5-6 см вырезать круглое печенье и выложить на приготовленный противень. Поставить в нагретую духовку и печь 8-10 минут на нужней полке и 5 минут на верхней до появления цлабо золотистого цвета. Вынуть из духовки, оставить на противне на 5 минут, потом перекложить в удобное блюдо.

No comments: