December 08, 2014

Smoked Salmon & Apple Relish Crostini


I love make crostini, especially healthy and fulfilling. This time smoked salmon, apple and goat cheese.  Excellent healthy dish for lunch. Easy, fast and unexpectable fulfilling.

Smoked Salmon & Apple Relish Crostini

Make 3 large pieces of bread
For the Apple Relish:
1 Granny Smith apple, cored and peeled, shredded
1/2 tablespoons chopped fresh parsley
1 tablespoons olive oil
1/4 lemon, juice only
For the Toppings:
1/4 cup ounce soft goat cheese
couple slices smoked salmon
2 tablespoons canned capers
For the Crostini:
3 large pieces crusty bread
For the crostini, put bread into toaster and toast until golden brown color. While the crostinis are toasting, mix together all of the apple relish ingredients in a bowl until well combined. Set aside. Remove bread from the toaster, and spread goat cheese over bread. Top with a piece of smoked salmon and apple relish. Sprinkle with capers. Serve immediately.

Бутерброды с соленым лососем, яблоком и мягким козьим сыром

На 3 больших бутерброда

1 среднее яблоко, почищенное и натертое на крупной терке
1/2 столовой ложки мелко нарезанной петрушки
1 столовая ложка оливкового масла
сок 1/4 лимона
1/4 чашки мягкого  козьего сыра
несколько тонких кусков копченого лосося
2 столовые ложки консервированных каперсов
3 больших куска хлеба
Положить хлеб в тостер и жарить до золотисто-коричневого цвета. Пока хлеб в тостере, приготовить яблочнуп массу, смешав натертые яблоки, петрушки и оливковое масло. Вынуть хлеб из тостера, дать немного остынуть и намазать козьим сыром. Положить лосось и накрыть яблочной массой. Посыпать каперсами. тут же подавать к столу.


Recipe came from http://www.williamhillestate.com/Taste/At-Home/Smoked-Salmon-and-Apple-Relish-Crostini.asp

No comments: