March 21, 2017

Avocado egg toasts


Make 2 extra-large bread toasts

2 extra-large pieces of multi-grain bread
1 medium garlic glove
1 medium size avocado, cored, pitted and mashed
2 oz goat cheese
1/2 teaspoon lemon juice
1 large egg, hard-boiled and grated on small holes of grater
1 teaspoon dill, minced
Salt and pepper to taste

Using folk, mix together avocado and goat cheese, add lemon juice and mix again. Add salt and pepper to taste.

Toast the bread and gently rub the cut side of the garlic clove over toasted bread. Spread avocado mixture, sprinkle with egg and dill. Serve immediately.


Теплые бутерброды с авокадо и яйцом

На 2 больших бутерброда

2 больших куска хлеба
1 средний зубец чеснока
1 средний плод авокадо, очищенный и размятый в пюре
60 грамм козьего сыра
1/2 чайной ложки лимонного сока
1 яйцо, сваренное вкрутую и натертое на мелкой терке
1 чайная ложка мелко нарезанного укропа
Соль и перец по вкусу

Вилкой перемешать авокадо с сыром, добавить лимонный сок и еще раз перемешать. Добавить соль и перец по вкусу. Поджарить хлеб в тостере, натереть чесноком, выложить смесь авокадо, посыпать яйцом и укропом. Подать сразу же.


No comments: