Yield 1 loaf, about 6 servings
1 & 1/2 cups all-purpose flour
1/4 teaspoon salt
2 teaspoons baking powder
1 cup rolled oats
1/4 cup butter, melted
2 eggs, lightly beaten
1/4 cup of water
1/2 cup honey, warmed
Preheat the oven to 350 F (180 C) and grease a loaf pan (4 &1/2-inc. - 8 & 1/2-inc.)
Sift flour, salt, and baking powder into a large mixing bowl. Stir enrolled oats into it.
Combine butter, eggs, water, and honey, and mixed into flour mixture until just combined.
Pour into a greased loaf pan and bake for 40 45 minutes or until cooked when tested with a skewer. Stand in a pan for 5 minutes before turning onto wire rack to cool completely. Plain or spread with a little butter and jam this loaf taste delicious.
Быстрый кекс с овясяными хлопьями и медом (измененный рецепт)
Примерно 6 порций.
1 и 1/2 чашки муки
1/4 чайной ложки соли
2 чайные ложки разрыхлителя
1 чашки овсяных хлопьев
1/4 чашки (около 50 грамм) сливочного масла, растопленного
2 яйца, слегка взбитых
1/4 чашки воды
1/2 чашки меда, подогретого
Разогреть духовку до 350 F (180 C) и смазать форму для кексов и хлеба (4 & 1/2 дюйма - 8 & 1/2 дюйма)
Просеять муку, соль и разрыхлитель в большую миску. Добавить овсяные хлопья.
Добавить масло, яйца, воду и мед и все хорошо перемешать до однородного состояния.
Выложить жидкое тесто в смазанную маслом форму и печь 40–45 минут или до готовности, которую можно проверить деревянной шпажкой. Вынуть готовый кексиз духовки и выдержать в форме 5 минут, прежде чем перевернуть на решетку для полного остывания. Простой или намазанный небольшим количеством масла и джема, этот кекс имеет восхитительный вкус.
Base recipe comes from "cakes and Cookies" by Trident press International
No comments:
Post a Comment