February 07, 2012

Chicken Red bean salad

Chicken Red bean salad
Make 2 portions
I totally Americanized this recipe. I think, many of you will try to make it. I publish Russian version as it is to compare.

2 cups mixed salad greens, including fresh baby spinach
1 cup cooked diced chicken, room temperature
2 medium size pickles, thinly sliced
1/2 medium size red onion, diced
4 tablespoons canned red beans, dark red kidney beans, rinsed and drained well
2 tablespoons olive oil
juice from 1/2 lime
salt and pepper to taste.
Lemon or grapefruit for garnish.

Place mixed greens in a large bowl. Add the chicken, pickles, red onion, and red beans. Toss with olive oil and lime juice. Add salt and pepper to taste. Garnish with slices of lemon or grapefruit.

Cалат из курицы и красной фасоли
Ингредиенты на 1 порцию:
2 ст. л. красной фасоли из банки
1 маринованный (соленый) огурец
100 г. куриной грудке жаренной на гриле
половина маленькой луковички
несколько веточек укропа или кинзы
1 ст. л. растительного масла
Приготовление:
Огурчик порезать тоненькими дольками. Лук порезать полукольцами. Курицу - кубиками. Мелко нарезать петрушку или кинзу (я брала и то и то). Все смешать, заправить маслом и подавать!

Recipe from http://vk.com/wall-4806561_69267?hash=aa359d03e3d46a9213

No comments: